Exit
Zavirite u svet virtuelne stvarnosti

Zavirite u svet virtuelne stvarnosti

Poslednja verzija uređaja kompatibilna je sa pametnim telefonima Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, uz pomoć čijih Super AMOLED ekrana je moguć bogat prikaz multimedijalnog sadržaja za izuzetno realistično iskustvo virtuelne stvarnosti.

 

Pomoću nove generacije Samsung Gear VR, korisnici će doživeti vrlo realno iskustvo virtuelnog sveta, bilo da igraju igre u virtuelnoj stvarnosti s prijateljima, dele video zapise sa uglom gledanja od 360 stepeni ili putuju svetom uz pomoć fotografija i video zapisa.

 

Samsung Gear VR je u odnosu na prethodnika lakši za 22 odsto, ima ugrađenu penastu podlogu što čini njegovo nošenje još udobnijim. Gear VR ima i poboljšan upravljački mehanizam pa će korisnici njime lakše upravljati dok uživaju u velikom izboru filmova, igara i drugog multimedijalnog sadržaja.

 

 

Samsung je predstavio i prvi internet pretraživač za uređaje za virtuelnu stvarnost. Samsung Internet za Gear VR omogućava pregled internet stranica, gledanje pod uglom od 360 stepeni i 3D video-zapisa, kao i mogućnost upisivanja adresa web-stranica pomoću virtuelne tastature ili glasovnih komandi. Cena Gear VR je 14.490 dinara.

izvor: Blic.rs