Exit
O nama

O nama

Dobrodošli u Micko mobile SERVIS mobilnih telefona računara i laptopova.

 

Mi smo servis koji se bavi uspešno servisiranjem mobilnih telefona računara i laptopova vec dugi niz godina.

 

Micko mobile se već 15 godina bavi prodajom i servisiranjem mobilnih telefona, računara i laptopova. Pored toga, kod nas možete pronaći i opremu za telefone kao što su punjači, autopunjači, baterije i futrole, maske za mobilne telefone, hands free uređaji (bluetooth i klasični), memorijske kartice za mobilne telefone i fotoaparate, USB kablove, tastature, miševe...

 

Servis mobilnih telefona, računara i laptopova MICKO MOBILE uspešno posluje od 2010. godine u centru naselja Altina i za kratko vreme stekao je poverenje brojnih klijenata i poslovnih partnera.

Naša stručnost u oblasti mobilnih tehnologija, praćenje najnovijih svetskih trendova i dostignuća iz ove oblasti, kao i ljubav prema svom poslu, želja za stalnim usavršavanjem, omogućuju da adekvatno odgovorimo na svaki problem na mobilnom telefonu koji stigne u naš servis.

Zato što cenimo Vaše vreme, veoma nam je važno da ispoštujemo date rokove. Uvek ćete unapred biti obavešteni i koliko će vremena biti potrebno kao i koliko će koštati popravka

Želimo da nam dođete sa punim poverenjem da ste na pravom mestu. Dočekaćemo Vas spremni i sa dobrom voljom da Vam što pre pomognemo. Na bilo koju uslugu servisa i na ugrađene delove dajemo garanciju.