Exit
Dekodiranje mobilnih telefona

Dekodiranje mobilnih telefona

Prilikom kupovine mobilnog telefona kod nekog od mobilnih operatera kao što su Telekom, Telenor ili VIP, kao i kod bilo kog od evropskih i svetskih operatera, mobilni telefon se zaključava i može se koristiti isključivo u mreži mobilnog operatera kod koga ste kupili telefon. Velike kompanije to rade, jer sa time zadržavaju svoje korisnike što duže kod sebe.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona podrazumeva da se mobilni telefon koji je podešen da radi samo u jednoj mreži, osposobi da može nesmetano raditi u bilo kojoj mreži po želji.

To praktično znači da možete kupiti telefon bilo gde u inostranstvu i mi ga možemo osposobiti da radi na bilo kojoj domaćoj mreži ili bilo kojoj mreži na svetu.

Otključavanje telefona u najvećem broju slučajeva završava se istog dana, ali postoje modeli kod kojih postupak dekodiranja može trajati čak i do 7 dana.

Vršimo uslugu dekodiranja mobilnih telefona svih eminentnih proizvođača kao što su: Samsung, Nokia, Motorola, SonyEricsson, Alcatel, BlackBerry, LG, Philips, HTC, Siemens, IPhone, Huawei...