Exit
Servis laptopova

Servis laptopova

Micko mobile je specijalizovan za rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na laptopovima po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA. Mi smo uvek tu da Vam uz pomoć naših 10 godina iskustva u servisiranju, pomognemo da se PROBLEM OTKLONI U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU.

Tu smo da vam ponudimo brzo rešenje problema na laptopu koji imate bez obzira da li je to: Softverski problem, neispravan ili polomljen LCD ekran za laptop, kvar na matičnoj ploči, neispravna tastatura, punjač za laptop, konektor za punjenje, preventivno održavanje laptopa i čišćenje od prašine, spašavanje podataka ili nešto drugo

Vršimo popravke svih proizvođača zastupljenih u Srbiji, kao što su: HP, Compaq, Sony, Toshiba, IBM, Lenovo, Dell, Asus, Acer, MSI, Fujitsu Siemens, Gericom...

Zamena ekrana

Ukoliko Vam je pukao ekran na laptopu ili je jednostavno prestao da radi, servis mickomobile Vam može zameniti za nov ekran vrlo povoljno, kvalitetno i u najkraćem roku.

Zamena tastatura

Dešava sa da tastatura prestane sa radom, ako je nešto prosuto po njoj na primer ili su otpali dugmići. Ali ne brinite, tastatura može da se zameni kod nas u servisu.

Popravka konektora za punjenje

Konektor za punjenje je deo koji često strada na laptopu, zbog savijanja kabla, cimanja itd. Konektor za punjenje može biti sastavni deo matične ploče ili poseban deo, u svakom slučaju ovaj problem se može rešiti u našem servisu za laptopove.

Čišćenje laptop od prašine

Laptopovi vremenom nakupe dosta prašine u sebi. Najviše na delu gde izlazi topao vazduh i oko ventilatora. Što više ima prašine, to se više laptop greje, jer ne može da izađe sav topao vazduh. Često se dešava zbog ovog problema da laptopovi jednostavno pregore, zato je jako važno da redovno čistite Vaš laptop od prašine. Naš stručni tim će kompletno očistiti Vaš laptop, koji će nakon toga moći ponovo da diše.

Punjači i baterije

Imamo sve vrste originalnih i zamenskih baterija i punjača za sve vrste laptopova. Pozovite nas.

Popravka šarki 

Često se dešava da na laptopu stradaju šarke koje nose ekran na laptopu. To se najčešće dešava na MSI starijim laptopovima, ali i na ostalim brendovima takođe. Šarke se mogu zameniti, u zavisnosti, da li je i maska naprsla, može se i ona zameniti.

Zamena hard diskova 

Želite da zamenite hard disk na Vašem laptopu za veći kapacitet ili je možda prestao da radi? Želite li da Vaš hard disk zamenite za noviju generaciju SSD? Mi smo tu da Vam brzo i kvalitetno zamenimo disk. Imamo diskove svih renomiranih brendova kao što su Western digital, Toshiba, Kingston, Intel, SanDisk i drugi.