Exit
Servis računara

Servis računara

Računar Vam radi usporeno, izgubila se internet konekcija, posedujete gomilu VAŽNIH podataka koje niste osigurali backup-om, potrebna Vam je reinstalacija sistema?

Ovo su samo neke od situacija koje Vas mogu dovesti do ludila. Micko mobile je u takvim prilikama tu za Vas. Samo jedan poziv deli Vas od rešenja problema!

U modernom svetu potreba za serviserima računara jednaka je potrebi za dobrim automehaničarom ili električarem. Naš tim stručnih ljudi će Vam brzo, efikasno i po pristupačnoj ceni rešiti sve postojeće probleme. Micko mobile će se pobrinuti da, u budućnosti, preduzimanjem mera prevencije, isti problemi ne dešavaju učestalo

Instalacija sistema i ostalih programa

Ukoliko Vam windows radi usporeno, to može biti vrlo lako do toga da je sistem počeo da baguje. Uzrok može biti različit, a najčeće su to neki vidovi virusa koji se nalaze u Vašem računaru. Najbolji lek za to je reinstalacija operativnog sistema. Reinstalacija windowsa podrazumeva bekapovanje bitnih podataka sa Vašeg računara, nakon toga se briše sve sa harddiska i na kraju instalira svež operativni sistem.

Čišćenje od virusa

Ukoliko je Vaš računar zaražen virusom, naš iskusni tim može očisiti Vaš računar od malecijoznih programa koji se nalaze u njemu. Ovaj proces je veoma komplikovan i traži dosta iskustva, jer se virusi mogu ubaciti u sistemske fajlove, pa njihovim brisanjem može dovesti do pada operativnog sistema. Našem iskusnom timu neće biti problem da 'izleče' Vaš računar od virusa.

Dijagnostika računara

Pre bilo kakvog rada na računaru, potrebno je tačno utvrditi uzrok kvara. Ukoliko se kvar ne otkloni, već na primer samo zameni deo koji je stradao, može doći do istog kvara, a možda i goreg. Naš tim uradiće kompletnu dijagnostiku Vašeg računara. Nakon završene dijagnostike, bićete obavešteni o rezultatima i šta je sve potrebno popraviti da bi računar ponovo radio kako treba.

Kuglanje čipova

Kuglanje čipova se najčešće radi na matičnim pločama i grafičkim kartama. Ukoliko ne dobijate sliku na ekranu, vrlo je moguće da je neki čip stradao. Moguće je oživeti taj čip pomoću kuglanja, a ceo proces traje par sati.

Zamena svih komponenti

Sve komponenete na Vašem računaru je moguće zameniti za nove. Ukoliko je neka komponenta neispravna ili želite da pojačate snagu Vašeg računara, možete nam se obratiti, imamo sve komponente na raspolaganju kao što su grafičke karte, matične ploče, hard diskovi, ssd diskovi, optički uređaji, procesori, kućišta. napajanja. memorije i drugo.

Prateća oprema za računare

Imamo sve vrste prateće opreme za Vaš računar. U prateću optemu spadaju monitori, tastature, miševi, zvučnici, slušalice, štampači, ruteri, modemi i drugo.